sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Unii zboara cam jos !!???

Nu stiu daca e .. de bine , zbor la 3 ft ! De data asta poate au avut doar noroc ! (desi e in 2011 - cred ca au uitat deja  !!)


In 1992 la Farnborough IA- 63 Pampa s-a prabusit in timpul zborurilor de calificare pentru Air Show. . Ambii piloti au decedat. Au adus rapid un avion care a fost expus in display-ul static.
Desi erau competitorii directi ai lui IAR 99 , am simtit din plin  compasiunea si intregul respect fata de echipa lor. Nu pot sa uit privirile triste si pierdute ale argentinienilor  !!!Altii mai mari ,  au cazut chiar in timpul Air show-ului !!!  Le Bourget 1989 cu MIG 29 !

Pilotul a catapultat cu succes ....A aparut si barfa ca a fost o demonstratie pentru scaunele de catapultare rusesti ...!!


Un bun pilot aduce un grad de succes enorm in prezentare, marketing  si branding. 
Majoritatea avioanelor sunt prezentate fara   a sti de fapt ca sunt pilotate de fiinte umane. 
Par niste roboti cu inteligenta artificiala !!!  E total gresit !

Unul din cei mai buni piloti rusi ne dovedeste contrariul !!

 Anatoly Kvochur a catapultat la Le Bourget 1989   de pe MIG 29 ! Anatoly Kvochur prezinta  in 2008 Su 27 PD ! O personalitate care prezinta o masina zburatoare !
Sa nu uitam titlul celebului film :


ACEI OAMENI MINUNATI SI MASINILE LOR ZBURATOARE !!


Apropos , pe casca sa scrie Ukraine !!!! 
Poate e cam complicata politic situatia ?
Si tot Anatoly Krovchur face un low fly by pass cu Su 30 in 2015

Poate specialistii in marketing si promovare vor intelege mai multe decat aviatorii !!!!???

Nu stiu ce vorbesc astia in ceea ce urmeaza, oricum il lauda pe acest pilot si ii dau un premiu ( nu e TVR ).  BRAVO LOR ! SI BRAVO LUI ! CHIAR IL MERITA !  Acum cred ca povestea e mai incurcata politic, Anatoly era ucrainean ! Ce conteaza , e un mare pilot !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu