marți, 28 iunie 2016

Brexit score update
Care e scorul dupa 5 zile de la Brexit ?
– Nigel, mahmurul devenit vedeta prin populism e praf . A recunoscut ca a mintit si ca nu are nici un plan. In consecinta UKIP e varza in viitor si cred ca e o lovitura dura pentru toate partidele eurosceptice.
– Votantul englez nostalgic constata riscul ca UK sa dispara prin plecarea Scotiei, Irlandei de Nord si a Gibraltarului
– Bietul John care a votat exit crezand ca imigrantii sunt de vina, incepe sa constate ca ii cresc taxele, benzina si mancarea se vor scumpi, nu mai are bani de concediu in Grecia si toate astea nu fiindca are un coleg de munca roman. Ce sa mai discutam ca whisky-ul scotian si berea Guiness vor avea taxe de import fiind aduse din UE , respectiv Scotia si Irlanda. Oare asta nu il va afecta si pe Nigel ? Totusi Nigel va avea pensie mare de la EU unde s-a spetit muncind timp de 17 ani asistat de seceretara sa care intamplator ii este si consoarta si e chiar nemtoaica. 
- Bietul John mai e si luat in bascalie ca a cautat prea tarziu pe Google ce inseamna UE, dar se omite viteza mica a WI FI-ului din puburi.
– In plus englezul mai vede cum toti nemtii si aliatii lor abia asteptau sa ii taie beregata (reactia lui Juncker - are nume de avion german din WWII un pic frantuzit- pentru un englez e nume de bombardier care a atacat Imperiul si Londra - reprezentantul mareului stat luxembourghez , care  de altfel a avut un rol decisiv in istoria Europei !!!! alaturi de Martin Schulz, Angela &comp).
Ce credeti ca vor vota alegatorii englezi la urmatoarele alegeri , cand un parlament ultralegitim poate sa hotareasca viitorul UK ?
E simplu, un referendum gresit poate fi corectat doar printr-un vot corect ! Un proverb chinez spunea ca razboiul poate fi oprit doar prin razboi !!!
Este evident ca se lucreaza deja !! Priviti atent stirile si veti intelege ce propaga marile agentii de presa !
Doar nu credeati ca John. cel ce mananca dimineata fasole cu carnati are un cuvant asa de greu de spus  in momentele hotaratoare pentru tot globul . John se poate razgandi usor daca siesta sa nu e buna   si oricum Niegel l-a mintit , iar fara Gibraltarul strategic treaba e naspa mai ales cu whisky si bere scumpe.
Oricum toate astea sunt probleme false daca ne gandim la scorul Islanda -UK !! Asta da problema grava pentru omenire ! Si doar credeam ca UK  e cea mai tare insula din lume !
Scorul e 2-1 !
God Save the Queen !

Un interviu cu Nigel despre romani :


Un comentariu: